Over ’t Ploegkeldertje en de historie

Ramen maken een huis lekker licht en dus een stuk leefbaarder. Maar wat maakt de ramen af? Wij van ’t Ploegkeldertje vragen dit onszelf telkens af, wanneer een klant ons vraagt welke raamdecoratie het beste past in zijn of haar huis. Wij maken het af: de raambekleding en daarmee ook de sfeer in uw huis. Juist daar ligt de kracht van ’t Ploegkeldertje.

’t Ploegkeldertje is een echt familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Bijna veertig jaar geleden begonnen we letterlijk in een kelder en werkten we alleen met stoffen van het merk De Ploeg: een Nederlandse weverij die zich sinds 1923 geheel toewijdt aan het ontwerpen, ontwikkelen en in de markt brengen van interieurstoffen.

Inmiddels zijn we DE speciaalzaak van Nijmegen op het gebied van gordijnen en andere raambekledingsystemen. Na 30 jaar gevestigd te zijn op Plein 44 zijn we in 2010 verhuisd naar de Van Broeckhuysenstraat in Nijmegen. Met inmiddels de derde generatie van de familie aan het roer, mogen wij ons met recht een specialist noemen op het gebied van raambekleding, gordijn- en meubelstoffen, en zijn we daarmee een begrip in Nijmegen en ver daarbuiten geworden.

Omdat ieder huis anders is, werken wij met een breed scala aan merken voor al onze producten. Op die manier bedienen wij een breed publiek en komen we altijd tot de perfecte match. Of het nu om meubelstoffen, vloerbedekking, gordijnstoffen en verwante systemen gaat: ’t Ploegkeldertje heeft het. Hiervoor kiezen wij altijd voor een servicegerichte, kwalitatieve en persoonlijke aanpak. Wij zijn ’t Ploegkeldertje, aangenaam!

Of het nu Nijmegen zelf is of de wijde omgeving: ’t Ploegkeldertje levert raamdecoratie op maat. Van Beuningen tot Wijchen, van Groesbeek tot Elst, van Malden tot Millingen en alles dat er tussen én daarbuiten zit.

Bij ons bent u zeker van uw aankoop. Wij zijn CBW-erkend. Dit biedt u vele voordelen, maar vooral zekerheid. De algemene voorwaarden die we hanteren beschermen u als consument extra goed.