Vloeren

Vloerbedekking en vloerkleden

cunera-logo-lokrenkum

Kamerbreed, karpetten, tegels, lopers, traplopers en matten: Cunera levert u zowel in design als in kwaliteit verantwoorde vloerbedekking op natuurlijke basis. De toegepaste materialen zijn wol, sisal, kokos, zeegras, bamboe en als afwerkingsmaterialen leder, jute, katoen en linnen. Het verven en verwerken van de grondstoffen gebeurt op mens- en milieu-verantwoorde wijze. Het designteam van Cunera werkt continue aan de ontwikkeling van nieuwe dessins, kleuren en materiaalcombinaties.

 

logo_forbo_marmoleumForbo biedt een compleet assortiment vloerbedekkingen voor projecten en woningen. Hoogwaardige Marmoleum, vinyl en textiele vloerbedekkingen aangevuld met Coral schoonloopsystemen combineren functionaliteit, kleur en design. Voor elke omgeving een totaalpakket aan vloeroplossingen!

 

 

logo_tretfordAl meer dan 60 jaar wordt met passie het bekende ‘ribbeltapijt’ gemaakt. Een ijzersterk product, gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals kasjmir geitenhaar. Duurzame hoogwaardige vloerbedekking in alle kleuren van de regenboog.

 

 

logo_dessoDesso staat voor architectuur en design en haalt inspiratie uit de laatste trends op het gebied van structuren, materialen en kleuren toegepast in de hedendaagse binnenhuisarchitectuur. Er wordt gewerkt volgens het Cradle to Cradle®-principe: producten worden gemaakt van bestanddelen die biologisch of technisch afbreekbaar zijn, zodat ze kunnen worden hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten.

 

logo_bonaparteDe Bonaparte collectie vertegenwoordigt expressieve levensstijlen: van hip en trendy tot meer romantisch.

 

 

 

logo-parade-campagneParade maakt rijke en luxe producten die afgestemd zijn op de hedendaagse behoefte aan warmte en comfort.

 

 

logo_mohawkEco-vriendelijk tapijt. Gemaakt van unieke garens, afkomstig uit mais. Ook bijzonder gemakkelijk schoon te maken!