Gordijnstoffen

Voor het bekleden van ramen zijn er gordijnen in alle soorten en maten. Elk huis en elk type gordijn heeft weer een andere stof, waardoor de bekleding op zichzelf het meeste tot z’n recht komt. We weten dit uit ervaring, dus werken wij met verschillende merken. Hiermee kunnen we u zo goed mogelijk bedienen. Voor gordijnstoffen werken wij onder meer met deze merken:

logo-deploeg-2

 

 

Een Nederlands stoffenmerk met een herkenbare, maar vooral eigen stijl. De Ploeg is een Nederlandse weverij die sinds 1923 stoffen ontwerpt, ontwikkelt en in de markt brengt. Door onze samenwerking met dit merk, kunnen we met onze outlet ook goedkoper stoffen aanbieden.

logo_baumann

 

 

Dit familiebedrijf is een wereldwijd bekend geworden merk dat gordijn- en meubelstoffen ontwerpt. Bij Création Baumann staan functionaliteit en duurzaamheid centraal. Dit zie je terug in het stofgebruik, maar ook in de aandacht die het bedrijf daarbij besteedt aan het milieu.

logo-kendix

 

 

Dit Nederlandse bedrijf doet vooral ideeën op vanuit de actuele ontwikkelingen in architectuur, cultuur, design en kunst. Schoonheid en kwaliteit, met daarbij oog voor detail, zijn de fundamenten van Kendix. Het bedrijf maakt hoogwaardige, geweven gordijnstoffen.

logo_kinnasand

 

 

Een van origine Zweedse fabrikant, die een hoogwaardige collectie gordijnstoffen en vloerkleden maakt. Kinnasand is innovatief met materiaal en design. Ze hebben een originele manier om met stof en licht te spelen. Daardoor wonnen ze al veel designprijzen.
Puylaert 

Puylaert/ Design of the Time is een familiebedrijf. Opgericht in 1910 en intussen uitgegroeid tot een producent van raambekleding, interieurstoffen en zelfs verlichting. Puylaert heeft als doel om een stof of stijl te ontwikkelen, die vervolgens jou helemaal ‘past’. Een prachtige collectie linnen stoffen en linnenmengingen tot gevolg.

logo-eijffinger

 

 

 

Als specialist van behang- en interieurstoffen mag Eijffinger zich absoluut marktleider van Nederland noemen, als het gaat om deze twee vakgebieden. Inmiddels werkt het bedrijf in ruim 90 landen en wil het vooral het interieur en daarmee het huis verlevendigen.

logo_vano_new

 

 

 

Evenals Puylaert is Vano een Belgisch familiebedrijf. Dit merk legt de nadruk op een goede prijs-kwaliteitverhouding, en is gevestigd te Brussel. Vano startte officieel in 1969, maar was al commercieel actief sinds 1951. Vano maakt een breed scala aan decoratiestoffen.