Raambekleding Systemen

Naast raambekleding zoals gordijnen werken wij ook met andere vormen van raamdecoratie. Van ophangsystemen – zoals rails en roedes – tot complete raambekledingssystemen: ’t Ploegkeldertje maakt het. Natuurlijk gebeurt ook dit volledig op maat en met hoogwaardige kwaliteit. Hiervoor werken wij met onder andere de volgende merken:

logo_verosol

 

 

Voor wonen en werken. Verosol heeft voor elke situatie een adequate oplossing, die uiteraard voor u op maat wordt gemaakt. Denk aan plisses, twin-plisses, rolgordijnen, paneelgordijnen en ‘normale’ gordijnen. Naast zonlicht wordt ook het ultraviolet licht tegengehouden, wat voorkomt dat materialen in uw interieur verkleuren. Bovendien zorgen de isolerende eigenschappen voor extra comfort: ’s zomers blijft de hitte buiten en ’s winters de kou.

logo

 

 

De systemen en stoffen worden volledig in Nederland geproduceerd. Veilig en milieubewust.
Dit bedrijf, dat inmiddels ruim vijftig jaar bestaat, legt de nadruk op sfeer. Om die reden krijgt sfeerbepaling extra aandacht bij Sunway, waarbij lichtval, privacy en de speling van licht/kleur van belang zijn.

Squid Nederland

Squid is een zelfklevende, transparante stof voor raambekleding die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar die overdag de inkijk belemmert. Het is geschikt voor elk interieur en voor elk type raam, onafhankelijk van de vorm en de grootte. Verkrijgbaar in zwart-, grijs- en wittinten, met diversen transparantie waarden.

Veilige en eenvoudig bediening

child-friendly-logo-thumbOpgroeiende kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en dat betekent dat doodgewone zaken, zoals uw vouwgordijnen of jalouziën, opeens een potentieel gevaar kunnen vormen.

Vanaf 31-03-2014 geldt een een nieuwe Europese norm voor aan de binnenzijde geplaatste raambekleding, inclusief veiligheidsvoorschriften (EN13120). De bedieningslengte voor de meeste raambekleding met koord- of ketting is teruggebracht, om het risico op letsel bij jonge kinderen te beperken.

Al onze systemen worden geleverd volgens deze Europese norm. Voor meer informatie kunt u terecht in onze winkel of download de brochure.

brochure_systemen_kindveiligheid

brochure_vouwgordijnen_kindveiligheid_nl