Advies aan huis

We werken graag persoonlijk. We verkopen geen kant-en-klare producten, maar kijken aandachtig naar uw wensen en gaan dan aan de slag. Maatwerk dus. Hierbij speelt advies voor ons een belangrijke rol. Omdat ieder huis weer anders is, vinden wij het belangrijk dat we een goed beeld hebben van de woning, de inrichting en van andere factoren die van belang zijn. Ieder huis ‘smaakt’ namelijk anders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de akoestiek: het type vloer(bedekking) of hoe gehorig het huis is, bepaalt ook de sfeer van het huis. Dit zijn onder meer zaken waar ’t Ploegkeldertje rekening mee houdt.

Natuurlijk komen ook het uitzicht, de lichtval en afmetingen om de hoek kijken. Om dit in kaart te krijgen, nemen we vanzelfsprekend ook voldoende de tijd hiervoor. Licht, sfeer en interieur – en de combinatie ervan – moeten namelijk wel kloppen met het type raambekleding. Natuurlijk verliezen we hierbij niet uw wensen als klant uit het oog. Naast het feit dat we altijd zoeken naar de beste balans tussen bovengenoemde factoren, vinden we het vooral belangrijk dat u het mooi vindt. Zo’n eerste inventarisatie begint meestal in onze winkel in Nijmegen. Dat komt doordat wij alles in huis hebben om wensen en mogelijkheden in kaart te brengen.

Advies over de confectie

Behalve stof, kleur en dessin kunt u ook kiezen voor juist dié confectie die zorgt dat de stof van uw keuze perfect hangt.

confectie-overzicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We zien u graag in onze winkel aan de Van Broeckhuysenstraat in Nijmegen!